Ik ben STANS: jouw

INNER STIJL COACH

Officieel heet ik Constantia, maar jij mag me Stans noemen.

Mijn visie is: ‘Iedereen heeft stijl’

En ik voel het als mijn missie om veel vrouwen te helpen opzoek te gaan naar wie ze diep van binnen zijn en hoe je dat samen kan laten smelten met jouw buitenkant.

Ik heb al talloze mooie en lieve vrouwen hun eigen stijl laten ontdekken, waardoor zij zich krachtiger voelen als ze een ruimte binnenstappen. Ze lopen zelfverzekerder rond, want dit werkt in vele lagen diep door. Door onze samenwerking kregen ze ook een kledingkast vol met outfit opties waarin zij stuk voor stuk elke dag hun pure zelf in zijn.

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch</p>
<p>
Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

Ik help VROUWEN op zoek te gaan naar wie ze DIEP van binnen zijn, want daar zit jóuw STIJL

Achteraf heb ik altijd gevoeld dat mijn stijl al lang in mijzelf zat. Had een sterke voorkeur voor kostuums. Voor mij dé reden om bij de Marine te willen gaan. Die uniformen vond ik magisch. In mijn colbertje met blouse, spijkerbroek en keurige hakjes stapte ik ’s ochtends vroeg de overvolle kantine in voor de driedaagse keuring. Niets modisch aan destijds voor een meisje van 18 en was zeker anders gekleed dat de andere 4 meisjes die ook voor de keuring kwamen. Als je het een naam zou willen geven valt het onder de noemer klassiek.

Maar ik voelde me krachtig. Een gevoel van: Hello this is me!

Dat gevoel heb ik altijd onthouden. Niet nadenkend over wat kan ik voor die dag het allerbeste aan doen. Maar mijzelf de vraag stellen: ‘Waar voel ik mij krachtig, mooi en sterk in, dan past het altijd.

 En dát wil ik jou ook laten ervaren. Niet met een uniform natuurlijk, maar om voor jou de allermooiste kleding combinaties te gaan zoeken die jij tot in elke vezel van je zijn voelt.

“Jij bent geen AANKLEEDPOP die je kunt stijlen en aankleden. Jij bent een KRACTIGE, uitgesproken VROUW, en dat mag je nóg meer voelen en naar buiten uitdragen. Want jouw eigen UNIEKE STIJL, die zit allang in jou.”

 

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

“van BINNEN naar BUITEN en niet andersom”

Natuurlijk kan je je kleden volgens de mode. De norm nastreven van andere succesvolle vrouwen om je heen. En het staat je prachtig, dat weet ik zeker. Maar wees eens eerlijk, is jouw stijl dan wel helemaal jij?

Wanneer je naar buiten uitstraalt wie jij volledig van binnenuit bent, dan trek je de gewenste energie aan. Want je ben creatiever, liefdevoller en krachtiger. De beste versie van jezelf als werknemer, eigenaar van je eigen bedrijf, moeder, partner, enzovoort.

Het maakt je magisch, onvergetelijk.

In elke ruimte die jij binnen stapt, voelt iedereen wie jij bent.

Jouw authentieke jij!

Stans Inner Stijlcoach review Corina

“Ik voel me KRACHTIG en OMARM hoe ik eruit zie” 

“Wat Stans bijzonder maakt is dat ze je weet te raken. Ze is in staat om goed te luisteren naar jouw verhaal en in te voelen wat er nodig is. Wanneer je je laat meenemen in wat ze aanbiedt merk je dat je stap voor stap als vanzelf een transformatie doormaakt. Stans doet dat ook nog eens op een pure en authentieke manier die mij erg aanspreekt.

– Corina Patings
Coach-opsteller-trainer

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

Wil jij ook GECOACHT worden op je kledingstijl?

Benieuwd hoe we dit samen voor jou kunnen creëren? Stuur me dan een bericht om vrijblijvend kennis te maken?”

O ja, de Marine vraag je?

Dat is niets geworden. Maar het gevoel van er stáán, precies zoals ik ben en de kracht die ik daarbij voelde, dat is mij altijd bij gebleven. En dat is wat ik nog steeds elke dag uitdraag.

Dat krachtige gevoel is wat ik jou ook zo gun.