Deze mooie VROUWEN vonden hún stijl al

Ik ben ontzettend dankbaar voor elke vrouw die kiest voor de Inner Style Journey. Dankbaar én enthousiast, omdat ik niet kan wachten om met haar naar binnen te keren en van dichtbij die diepgaande transformatie mee te mogen maken. Want dat die er komt, weet ik zeker.

Waarom? Ik heb het al zo vaak gezien bij de vrouwen die samen met mij op deze persoonlijke ontwikkelingsreis gingen. Wat het hen opleverde, gun ik iedere vrouw. Maar ik laat ze liever zelf vertellen wat ze uit de Inner Style Journey haalden.

Marlou Aarding Stans Inner Stijlcoach

“Eigenlijk zou ELKE VROUW dit traject moeten doen, gewoon om terug te gaan naar je GEVOEL, JEZELF EN JE EIGEN KERNWAARDEN in het leven.

Ik heb de Innerstyle Journey bij Stans gedaan!

Zo tof, want dit traject stond al een jaar op mijn lijstje. Ik ben zó blij dat ik ben ingestapt. Stans heeft met veel liefde, geduld en een mega bak kennis mij begeleid in het helder krijgen van mijn eigen kledingstijl.

Door echt van binnenuit te werken. In plaats van na te denken over wat mij zou staan en of iets wel kan, heb ik leren voelen wat ik ervan vond. Ik heb nu écht ervaren wat het verschil is in gevoel tussen een “nee”, “mwah” en “hell yes!”. Zo bijzonder.

De shopsessie was voor mij de kers op de taart! Eigenlijk zou elke vrouw dit traject moeten doen, gewoon om terug te gaan naar je gevoel, jezelf en je eigen kernwaarden in het leven. Stans is echt de beste coach die je kan bedenken hierin als je het mij vraagt.

– Marieke Ringrose
Motivatie-expert

Marlou Aarding Stans Inner Stijlcoach

“Ik zoek naar woorden die kunnen omschrijven hoe BIJZONDER de Inner Style Journey voor me was

Ik zoek naar woorden die kunnen omschrijven hoe bijzonder de Inner Style Journey bij Stans voor me was maar de grootste samenvatting is dat dit echt één van de mooiste cadeaus is geweest die ik mezelf kon geven.

Toen ik instapte dacht ik eigenlijk al best veel te weten. Zowel qua kleur als wat bij mijn figuur paste (nu grinnik ik daarom, er was nog zoveel wat ik niet wist!). Wel was het voor mij helder dat de kleding die ik had, niet meer paste bij de groei die ik zelf door had gemaakt. Ik wilde voor een garderobe gaan waarvan ik elke outfit een 10 zou geven. 

Het was een reis waarin ik zo anders naar mezelf ben gaan kijken. Ik voel zoveel meer liefde voor mijn mooie lichaam (waar ik echt anders over dacht toen ik instapte). Ik weet wat ik kan dragen om me fantastisch en krachtig te voelen. En ik ervaar nu hoe het is als je kleding wél matcht met hoe je je voelt. Ik draag kleuren en kleding die ik voor dit traject nooit zou hebben uitgekozen omdat ik toen niet wist wat ik nu wel weet. En ik voel me echt fantastisch in mijn kleding! Ik gun iedere vrouw deze reis, oprecht! 

Wat coach jij bijzonder Stans. Zo oprecht, betrokken en je voelt jouw expertise echt door het hele traject. Ik voelde me echt gezien en gedragen. Wat een enorme aanrader deze journey!

Marlou Aarding
Businessmentor

Marije Boot

“Ik weet nu hoe het is om echt mijn kleding te DRAGEN

 

Enigszins gespannen was ik aan deze reis begonnen. Een beetje de schaamte voor wat ik ooit gekocht en (nooit) gedragen had. 

Maar Stans heeft me hier prachtig door heen geloodst met haar helderheid, zachtheid EN scherpte. Wat ik nu weet is hoe ik mij wil voelen als ik mijn nieuwe kledingcombinaties draag, in plaats van dat ik me laat leiden door ‘het is wel leuk’ , ‘het is een koopje’ of ‘lekker praktisch’. Ik weet nu hoe het is om echt mijn kleding te DRAGEN. Dat is echt een ommekeer.

Ook de expertise van Stans als het gaat wat past bij mijn figuur en uiterlijke kenmerken heeft me veel helderheid gebracht. 

Nu weet ik wat mij past en kan ik ook gerichter om gaan met kleding. Een heerlijk gevoel!  

En Stans? Stans is een super-coach. Met aandacht, zorg en passie voor het werk wat ze doet heeft ze me echt goud gegeven. 

– Marije
Expert in systemische (team)coaching

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

“Ik voel me KRACHTIG en OMARM hoe ik eruit zie” 

“Wat Stans bijzonder maakt is dat ze je weet te raken. Ze is in staat om goed te luisteren naar jouw verhaal en in te voelen wat er nodig is. Wanneer je je laat meenemen in wat ze aanbiedt merk je dat je stap voor stap als vanzelf een transformatie doormaakt. Stans doet dat ook nog eens op een pure en authentieke manier die mij erg aanspreekt. Het traject heeft me geholpen om heel duidelijk te ervaren wat voor mij van wezenlijk belang is. Het is mijn wens om mijn uiterlijk en uitstraling een spiegel te laten zijn van mijn innerlijk. Dat betekent dat ik ook niet (meer) voor minder wil gaan.

Sinds ik het traject heb afgesloten krijg ik heel regelmatig positieve opmerkingen over hoe ik eruit zie. Nog belangrijker is dat ik mezelf krachtig voel en meer omarm hoe ik eruit zie. Zodat ik met veel plezier elke ochtend in mijn “blije” kleurrijke kleding kast duik om mezelf op te maken voor een mooie dag! Stans heel erg bedankt voor je waardevolle en oprechte aandacht en je liefde voor je vak! Je bent een echte professional en vakvrouw!

– Corina Patings
Coach-opsteller-trainer

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

“Ik was net zwanger en wist niet of ik op dat moment die financiële INVESTERING puur in mezelf wilde wagen

 

Maar toch voelde het juist om te doen, ik wilde zeker worden van de vrouw die ik wil zijn. Ik wilde er voor waken tijdens mijn zwangerschap en ook daarna niet enkel in sweatpants en andere houseware te lopen.

Ik ben maar 1m60 en dacht altijd dat een langere jurk mij kleiner zou maken. Tijdens onze shopping sessie heb ik een zwarte jurk gepast die tot halverwege mijn kuit komt. Toen ik deze net aan had was mijn eerste reactie, nah, te lang, te klassiek. Stans vroeg me om de jurk even wat langer aan te houden en ze verving de bestaande band voor een riem. Ik voelde direct een verandering in mezelf. Ineens was deze jurk niet meer klassiek, maar wel stijlvol, krachtig en speels, een deel van mijn gevoelswaarden. Deze jurk heb ik inmiddels al meerdere malen op diverse gelegenheden gedragen  en hier al veel complimenten over gekregen. 

Stans heeft niet enkel gevoel voor stijl en kleur, maar ook gevoel voor de mens met wie ze werkt. Ze ziet je, in de volledigheid van wie je bent! Hierdoor ben ik zeker dat ik alles uit deze ervaring heb gehaald wat ik wilde. De investering die ik heb gedaan heb ik er dubbel en dwars uit gehaald.

En achteraf gezien heeft het traject me niet enkel behoed van enkel in sportkledij rond te lopen, het heeft me dichter bij mezelf gebracht en onlangs het mooiste compliment: “Wauw je ziet er goed uit, je bent van stijl veranderd naar nog meer Melanie!

– Melanie van Summeren
General Manager

“Ik was ONTWIKKELD als persoon, maar mijn garderobe stamde nog uit mijn STUDENTENTIJD

 

 Mijn garderobe sloot niet meer aan bij de vrouw wie ik nu ben, stond elke dag met twijfel voor mijn kast en wist niet wat ik naar mijn werk of een bepaalde gelegenheid aan moest trekken.  Durfde ook geen vrouwelijke kleding te dragen. Ging voor veilig, spijkerbroek met een truitje en vaak zwart. Ik wilde uit mijn comfortzone maar wist niet waar ik moest starten. Tot het moment dat ik Stans ontmoette. Het voelde als een cadeau aan mezelf, een duurzaam advies waar ik mijn leven lang iets aan heb.

Alle sessies van het Inner Style Journey sluiten goed op elkaar aan en waren voor mij heel erg waardevol. Wat mij erg heeft verrast heeft is wat kleur met mij kan doen en dat wat je van binnen voelt ook aan de buitenkant gaat zien.  Ook hebben we mijn garderobe doorgenomen en zijn dieper ingegaan op mijn lijf en hoe ik eruit wil zien en wat ik daarin nodig heb. Dit heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. En ook daar was ik blij verrast over, de vele nieuwe setjes de we van mijn huidige kleding creëerde die ik goed kan dragen naar werk.

Ik kan nu meer vertrouwen op wat ik voel en sta nu veel meer stil of een kledingstuk mij blij maakt, de rest gaat dan vanzelf. Vind het makkelijker om zelf kleding te vinden en nieuwe combinaties te maken. Ik durf op mezelf te vertrouwen.

Stans omschrijf ik als een vakvrouw en daarbij is ze een fantastisch persoon. Zij heeft een missie en dat is het mooiste en de beste versie uit je te halen. Ze begeleid je super goed, gaat met je opzoek naar de antwoorden die al ergens binnen in je zitten maar nog niet naar buiten zijn gekomen. Ze leert je te kijken naar jezelf en barst van de tips en goede adviezen waar ik voor de rest van mijn leven iets aan heb.

– Loes van Herkhuizen
Verpleegkundig specialist GGZ bij Indigo

Stans Inner stijlcoach review Melanie

“Wat me verrast heeft, is dat dit traject zoveel VERDER gaat dan ‘alleen maar’ kleding

 

Na twee zwangerschappen en corona had ik erg weinig kleding in mijn kast waar ik blij van werd. Ik deed kleding aan omdat ik iets aan moest, maar dat was het wel. Ik volgde Stans al een aantal jaar op Insta en het Inner Stijl Journey trok me al een tijdje. Hoe gaaf zou het zijn als ik zelf daar stond? Zelf kon leren hoe ik blij word en echt mezelf kan uitdrukken in mijn kleding?

Ik ben ZO blij dat ik hiervoor heb gekozen. Een persoonlijk op maat gemaakt kleurenpaspoort dat helemaal bij mij past. En ook weten waar ik op mag letten wanneer ik online of in een winkel shop. En duidelijke handvatten om mijn stijl verder te ontwikkelen.

En bovenal de ontzettend fijne begeleiding van Stans. Wat een fijne persoonlijkheid! Stans is echt gemaakt voor dit werk. Door te beginnen met een intake leer je elkaar kennen en dat vormt de basis voor de rest van het traject. Stans heeft zo’n goede kijk op wat wel of niet werkt voor jou en gaat helemaal af op hoe jij je voelt.

Wat me verrast heeft, is dat dit traject zoveel verder gaat dan ‘alleen maar’ kleding. Het geeft mij zelfvertrouwen op veel meer vlakken. Ik weet waar ik voor sta, wat ik uitstraal en wie ik mag zijn. De Inner Stijl Journey maakt de cirkel rond, waardoor er veel op zijn plek valt en ik dit verder mag uitdragen! Kortom, ik kan het iedereen aanraden.

– Lotte Janse
Scrum Master Volksbank en lifestylefotograaf Lotte Aerssens Fotografie

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

  Ben jij klaar voor de SHIFT?