Deze mooie VROUWEN vonden hún stijl al

Ik ben ontzettend dankbaar voor elke vrouw die kiest voor de Inner Style Journey. Dankbaar én enthousiast, omdat ik niet kan wachten om met haar naar binnen te keren en van dichtbij die diepgaande transformatie mee te mogen maken. Want dat die er komt, weet ik zeker.

Waarom? Ik heb het al zo vaak gezien bij de vrouwen die samen met mij op deze persoonlijke ontwikkelingsreis gingen. Wat het hen opleverde, gun ik iedere vrouw. Maar ik laat ze liever zelf vertellen wat ze uit de Inner Style Journey haalden.

“Ik was ONTWIKKELD als persoon, maar mijn garderobe stamde nog uit mijn STUDENTENTIJD”

 Mijn garderobe sloot niet meer aan bij de vrouw wie ik nu ben, stond elke dag met twijfel voor mijn kast en wist niet wat ik naar mijn werk of een bepaalde gelegenheid aan moest trekken.  Durfde ook geen vrouwelijke kleding te dragen. Ging voor veilig, spijkerbroek met een truitje en vaak zwart. Ik wilde uit mijn comfortzone maar wist niet waar ik moest starten. Tot het moment dat ik Stans ontmoette. Het voelde als een cadeau aan mezelf, een duurzaam advies waar ik mijn leven lang iets aan heb.

Alle sessies van het Inner Style Journey sluiten goed op elkaar aan en waren voor mij heel erg waardevol. Wat mij erg heeft verrast heeft is wat kleur met mij kan doen en dat wat je van binnen voelt ook aan de buitenkant gaat zien.  Ook hebben we mijn garderobe doorgenomen en zijn dieper ingegaan op mijn lijf en hoe ik eruit wil zien en wat ik daarin nodig heb. Dit heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. En ook daar was ik blij verrast over, de vele nieuwe setjes de we van mijn huidige kleding creëerde die ik goed kan dragen naar werk.

Ik kan nu meer vertrouwen op wat ik voel en sta nu veel meer stil of een kledingstuk mij blij maakt, de rest gaat dan vanzelf. Vind het makkelijker om zelf kleding te vinden en nieuwe combinaties te maken. Ik durf op mezelf te vertrouwen.

Stans omschrijf ik als een vakvrouw en daarbij is ze een fantastisch persoon. Zij heeft een missie en dat is het mooiste en de beste versie uit je te halen. Ze begeleid je super goed, gaat met je opzoek naar de antwoorden die al ergens binnen in je zitten maar nog niet naar buiten zijn gekomen. Ze leert je te kijken naar jezelf en barst van de tips en goede adviezen waar ik voor de rest van mijn leven iets aan heb.

– Loes van Herkhuizen
Verpleegkundig specialist GGZ bij Indigo

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

“Ik was net zwanger en wist niet of ik op dat moment die financiële INVESTERING puur in mezelf wilde wagen

 

Maar toch voelde het juist om te doen, ik wilde zeker worden van de vrouw die ik wil zijn. Ik wilde er voor waken tijdens mijn zwangerschap en ook daarna niet enkel in sweatpants en andere houseware te lopen.

Ik ben maar 1m60 en dacht altijd dat een langere jurk mij kleiner zou maken. Tijdens onze shopping sessie heb ik een zwarte jurk gepast die tot halverwege mijn kuit komt. Toen ik deze net aan had was mijn eerste reactie, nah, te lang, te klassiek. Stans vroeg me om de jurk even wat langer aan te houden en ze verving de bestaande band voor een riem. Ik voelde direct een verandering in mezelf. Ineens was deze jurk niet meer klassiek, maar wel stijlvol, krachtig en speels, een deel van mijn gevoelswaarden. Deze jurk heb ik inmiddels al meerdere malen op diverse gelegenheden gedragen  en hier al veel complimenten over gekregen. 

Stans heeft niet enkel gevoel voor stijl en kleur, maar ook gevoel voor de mens met wie ze werkt. Ze ziet je, in de volledigheid van wie je bent! Hierdoor ben ik zeker dat ik alles uit deze ervaring heb gehaald wat ik wilde. De investering die ik heb gedaan heb ik er dubbel en dwars uit gehaald.

En achteraf gezien heeft het traject me niet enkel behoed van enkel in sportkledij rond te lopen, het heeft me dichter bij mezelf gebracht en onlangs het mooiste compliment: “Wauw je ziet er goed uit, je bent van stijl veranderd naar nog meer Melanie!

– Melanie van Summeren
General Manager

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

“Ik voel me KRACHTIG en OMARM hoe ik eruit zie” 

“Wat Stans bijzonder maakt is dat ze je weet te raken. Ze is in staat om goed te luisteren naar jouw verhaal en in te voelen wat er nodig is. Wanneer je je laat meenemen in wat ze aanbiedt merk je dat je stap voor stap als vanzelf een transformatie doormaakt. Stans doet dat ook nog eens op een pure en authentieke manier die mij erg aanspreekt. Het traject heeft me geholpen om heel duidelijk te ervaren wat voor mij van wezenlijk belang is. Het is mijn wens om mijn uiterlijk en uitstraling een spiegel te laten zijn van mijn innerlijk. Dat betekent dat ik ook niet (meer) voor minder wil gaan.

Sinds ik het traject heb afgesloten krijg ik heel regelmatig positieve opmerkingen over hoe ik eruit zie. Nog belangrijker is dat ik mezelf krachtig voel en meer omarm hoe ik eruit zie. Zodat ik met veel plezier elke ochtend in mijn “blije” kleurrijke kleding kast duik om mezelf op te maken voor een mooie dag! Stans heel erg bedankt voor je waardevolle en oprechte aandacht en je liefde voor je vak! Je bent een echte professional en vakvrouw!

– Corina Patings
Coach-opsteller-trainer

Stans Inner stijlcoach review Melanie

“Wat me verrast heeft, is dat dit traject zoveel VERDER gaat dan ‘alleen maar’ kleding

 

Na twee zwangerschappen en corona had ik erg weinig kleding in mijn kast waar ik blij van werd. Ik deed kleding aan omdat ik iets aan moest, maar dat was het wel. Ik volgde Stans al een aantal jaar op Insta en het Inner Stijl Journey trok me al een tijdje. Hoe gaaf zou het zijn als ik zelf daar stond? Zelf kon leren hoe ik blij word en echt mezelf kan uitdrukken in mijn kleding?

Ik ben ZO blij dat ik hiervoor heb gekozen. Een persoonlijk op maat gemaakt kleurenpaspoort dat helemaal bij mij past. En ook weten waar ik op mag letten wanneer ik online of in een winkel shop. En duidelijke handvatten om mijn stijl verder te ontwikkelen.

En bovenal de ontzettend fijne begeleiding van Stans. Wat een fijne persoonlijkheid! Stans is echt gemaakt voor dit werk. Door te beginnen met een intake leer je elkaar kennen en dat vormt de basis voor de rest van het traject. Stans heeft zo’n goede kijk op wat wel of niet werkt voor jou en gaat helemaal af op hoe jij je voelt.

Wat me verrast heeft, is dat dit traject zoveel verder gaat dan ‘alleen maar’ kleding. Het geeft mij zelfvertrouwen op veel meer vlakken. Ik weet waar ik voor sta, wat ik uitstraal en wie ik mag zijn. De Inner Stijl Journey maakt de cirkel rond, waardoor er veel op zijn plek valt en ik dit verder mag uitdragen! Kortom, ik kan het iedereen aanraden.

– Lotte Janse
Scrum Master Volksbank en lifestylefotograaf Lotte Aerssens Fotografie

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch

  Ben jij klaar voor de SHIFT?