Dé Inner Style Journey

Voor de gedreven/ondernemende vrouwen die precies willen uitstralen wie ze van binnen zijn:
Zelfverzekerd, krachtig, authentiek en natuurlijk prachtig en daarmee aantrekken wat ze verdienen.

Hi sterke vrouw. Ik zeg het wel, maar zo voel je je niet altijd. Dat wat je aan hebt, je niet het WAUW-gevoel geeft als je voor de spiegel staat. Dat is misschien dé reden dat je op mijn site terecht bent gekomen.

Jouw stijl zit allang in je. Ik breng die krachtige vrouw samen met jou naar buiten. In Stijl!

En die vind je niet tussen de kledingrekken, of scrollend op een webshop.

Het Inner Style Journey is een stijlreis waarin jouw binnenkant gaat samensmelten met jouw buitenkant, en ik garandeer je dat je na deze reis volledig zelf kan voelen en toepassen!

En dan wil je natuurlijk doorklikken naar mijn aanbod… Helaas is deze website, net als jij, op weg naar the next level, en wordt er as we speak hard aan gewerkt om in februari helemaal volledig ‘live’ te gaan. Aangevuld met beelden en teksten van resultaten van enthousiaste dames die het Inner Style Journey hebben gedaan.

Maar dat betekent niet dat we niet nú al jouw stijl naar een hoger niveau kunnen brengen.

Wat is
Dé Inner Style Journey?

In 3 maanden zelf ontdekken waar jij nu écht mega blij van wordt. Wat is het precies wat jou een huppeltje in jouw buik geeft? Waarvan ga jij nu écht stralen? 

Dat is een laag die je van binnenuit mag gaan voeden zodat je niet afhankelijk bent van externe maar zelf kunt voelen wat jou compleet maakt zodat jij je krachtig voelt.

We hangen geen standaard stijlwoorden aan jouw stijl, dit is ook niet onder één stijl te benoemen, het is een mix, ‘jouw cocktail’ en die is uniek.

Ik leer je met mijn passie dat ook jij vanuit vertrouwen in jouw eigen smaak mag vertrekken en daardoor wordt elke verschijning veel magischer! 

Verwacht een hoop verrassingen, samen met een heleboel stevigheid, wanneer jij er écht staat!

Op mijn Instagram ontdek je in mijn hoogtepunten en reels verschillende ervaringen en kun je proeven of wij een klik met elkaar hebben.

Hieronder alvast een greep van wat je te wachten staat!

 

“Wat Stans bijzonder maakt is dat ze je weet te raken. Ze is in staat om goed te luisteren naar jouw verhaal en in te voelen wat er nodig is. Wanneer je je laat meenemen in wat ze aanbiedt merk je dat je stap voor stap als vanzelf een transformatie doormaakt. Stans doet dat ook nog eens op een pure en authentieke manier die mij erg aanspreekt. Het traject heeft me geholpen om heel duidelijk te ervaren wat voor mij van wezenlijk belang is. Het is mijn wens om mijn uiterlijk en uitstraling een spiegel te laten zijn van mijn innerlijk. Dat betekent dat ik ook niet (meer) voor minder wil gaan. Sinds ik het traject heb afgesloten krijg ik heel regelmatig positieve opmerkingen over hoe ik eruit zie. Nog belangrijker is dat ik mezelf krachtig voel en meer omarm hoe ik eruit zie. Zodat ik met veel plezier elke ochtend in mijn “blije” kleurrijke kleding kast duik om mezelf op te maken voor een mooie dag! Stans heel erg bedankt voor je waardevolle en oprechte aandacht en je liefde voor je vak! Je bent een echte professional en vakvrouw! Liefs Corina”

“Jij bent geen aankleedpop die je kunt stijlen en aankleden.Jij bent een krachtige, uitgesproken vrouw, en dat mag je nóg meer voelen en naar buiten uitdragen.”

Laten we van jouw kledingkast een walhalla maken. Nieuwsgierig welke successen jij met dit duurzame stijladvies kan behalen? Ik vertel je met alle liefde (en vrijblijvend) alles over het traject.

Ik hou wel van transparantie, jij ook? Hier alvast een tipje van de sluier het traject is va € 2900,- wat je daar voor terugkrijgt is een ‘An amazing Journey’ ik wil je er alles over vertellen.

Jazeker Stans, dit spreekt mij aan. Let’s talk!

10 + 15 =